B-2-B salg

Hos Mr. Booze tilbyder vi forskellige løsninger indenfor gaveløsninger og arrangementer. Læs mere herunder.

Hvad tilbyder vi?

Hos Mr. Booze har vi stor erfaring i at tilbyde rabataftaler, gaveløsninger eller events til firmaer og deres ansatte. Vores store sortiment af spiritus gør at vi kan sammensætte unikke løsninger - præcis efter jeres behov og budget.

Vi har, på trods af vores korte levetid, allerede leveret løsninger til en bred skare af velrenomerede virksomheder i hele landet. Referencer findes længere nede på siden.

SE VORES LØSNINGER HERUNDER

Rabataftaler

Med en rabataftale hos Mr. Booze kan dine medarbejdere shoppe i vores kæmpe udvalg af spiritus - med fordelagtige rabatter. Rabatten kan benyttes i både vores webshop og vores butik i Aalborg, hvor der ligeledes er mulighed for at lave særlige arrangementer, f.eks. medarbejderaftener med gode tilbud og smagsprøver.

Gaveløsninger

Hos Mr. Booze har vi stor erfaring med gaveløsninger. Vores sortiment tæller flere end 2000 forskellige produkter indenfor spiritus og vi kan derfor tilbyde gaveløsninger til alle behov og prisklasser.

GIN & TONIC CRUISE

Skal jeres medarbejdere eller kunder forkæles til den store guldmedalje? På et Gin & Tonic Cruise bliver I forkælet med velsmagende Gin & Tonics og sprøde snacks, imens vi sejler rundt i Limfjorden. Hele turen kan planlægges præcis efter jeres ønsker og behov.

*Dette foregår i Aalborg og der sejles kun i perioden maj-september.

REFERENCER

Vi har leveret løsninger til blandt andet Spar Nord, Ib Andersen VVS, AgriNord Aalborg, Watery, Quickorder, Mæglerhuset, Kai Andersen A/S, P. J. Skovværktøj, BDO og mange flere. Herunder er et par referencer:

”Det var et firmaarrangement, der sad lige i skabet”

Ib Andersen VVS

”Skønt at alt klappede perfekt, og meget nemt arrangement for os at arrangere, så der er bestemt ikke sidste gang vi vil gøre brug af det.”

Spar Nord Erhverv Aalborg

ØNSKER DU AT SENDE EN FORESPØRGSEL?

SEND FORESPØRGSEL

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.