HENDRICK'S EXPRESSEN 2023: UNDER 50 BILLETTER TILBAGE ⏰ (TRYK HER OG BOOK BILLET NU)

Om os

Først og fremmest, velkommen til Mr. Booze. Her hos os kan du finde flere end 2000 forskellige produkter indenfor spiritus, øl og vand – og der kommer løbende flere til.

Mr. Booze er stiftet af mig, Oliver Bruun. Jeg var egentlig godt i gang i rejsebranchen med eget firma, men da coronakrisen ramte Danmark (og hele verden) i starten af 2020, var jeg nødt til at finde en ny retning i livet.

I sommeren 2020 opstod idéen til Mr. Booze og de efterfølgende måneder gik med at finde leverandører, opsætte hjemmeside og klargøre hele setuppet. Det hele kulminerede i december 2020, da Mr. Booze endelig var klar til at gå i luften.

Vi har alt du kender og ikke kender – ellers skaffer vi det

Vores produktsortiment tæller flere end 2000 forskellige varianter. Vi har de fleste kendte brands indenfor spiritus, hvor vores kategorier tæller vodka, gin, rom, whisky, tequila, likør, bitter og snaps. Foruden spiritus, har vi også mange varianter af tonic og andre mixers som du kan bruge til at mixe med – eller blot nyde for sig selv. Hvis der er lidt ”ekstra” der skal fejres, har vi også forskellige varianter af champagne, herunder de kendte mærker som Moët & Chandon, Bollinger og Dom Perignon.

Vi tilføjer løbende nye produkter til vores sortiment og hvis der opstår en situation, hvor du ikke kan finde det du leder efter, så kontakt os endelig. Vi kan skaffe de fleste ting hjem – endda indenfor 1-2 hverdage.

Verdensklasse kundeservice – hvis vi selv skal sige det

En af de (mange) ting, som jeg har taget med fra sine år i rejsebranchen, er at kunden altid er i fokus. Det betyder også at vi, her hos Mr. Booze, altid vil gå den ekstra meter, der sikrer at du som kunde, får en god oplevelse.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til os, vores produkter, din ordre eller andet. Vi er tilgængelige på mails, livechat og telefon. Det kan du læse mere om her.

De bedste hilsner

Oliver Bruun,
Stifter af Mr. Booze

Log ind

Glemt kodeord?

Har du endnu ikke en konto?
Opret log ind